Hayatınızı Kolaylaştıracak Bir Yenilik: Yeni Oral-B Genius Şarjlı Diş Fırçası

Devir teknoloji devri. Devir gelişen teknolojiyi insanların hayatlarını kolaylaştırmak için kullanma devri. Bugün katıldığım toplantı da işte böyle bir amaca hizmet ediyor.

Ağzınızın hangi bölgesini fırçaladığınızı gören dünyanın ilk şarj edilebilir diş fırçasının tanıtımındaydım. Evet doğru okudunuz, en akıllı diş firçalama sistemine sahip bir son teknoloji ürününden bahsedeceğim size bu yazıda.

P&G markası Oral B’nin yeni ürünü GENIUS, türünün tek örneği olarak Oral-B’nin bugüne kadar ürettiği “En akıllı diş fırçalama sistemi”ne sahip… Bu yeni ürün fırça içerisinde yer alan hareket sensörü ile bluetooth üzerinden bağlanılan akıllı telefonunun kamerasını kullanarak kullanıcısını takip eden ve hiçbir alanı atlamadan diş fırçalanmasını sağlayan Pozisyon Algılama Teknolojisine sahip. Bu sayede kullanıcılar, akıllı telefonlarına yükledikleri Oral-B App 4.1 aracılığıyla her bölgeye uyguladıkları basınç ve fırçalama süreleri konusunda anında bilgi alarak tam olarak diş hekimlerinin tavsiye ettiği gibi dişlerini fırçalayabiliyorlar.

Makinenin özellikleri bununla da bitmiyor 🙂 Şarjlı diş fırçası çok fazla basınç uygulandığında görsel bir uyarı vererek, fırça başlığının hızını otomatik olarak düşürüyor ve titreşimleri sonlandırıyor. Böylece diş etlerinin zarar görmesi engellenmiş oluyor. Akıllı telefon uygulamasına bağlı olmadığında bile Yeni Oral-B GENIUS’ın Profesyonel Zamanlayıcı, diş hekimlerinin tavsiye ettiği iki dakikalık diş fırçalama süresini sağlamak için kullanıcıyı uyarıyor.

Editörün Notu: Kişiselleştirilmiş çok renkli 360° ışıklandırma sistemi olan SmartRing, kullanıcıların diş fırçalama deneyimlerini daha eğlenceli ve kişisel hale getirmesini sağlayarak Oral-B uygulaması aracılığıyla fırçaların özelleştirmesini sağlayan 12 farklı renkte ışığa sahip. Uzun süre kullanıma izin veren lityum iyon pili sayesinde de 12 güne kadar hiç şarj etmeden kullanılabiliyor.

Exit mobile version