Güzelliğe Louboutin Dokunuşu

Şık tasarımlı, yüksek topuklu ve parlak kırmızı tabanlı ayakkabılarıyla bilinen dünyaca ünlü Christian Louboutin, ruj ve ojeden sonra  güzellik oyunlarına yeni göz makyajı ürünleri ile geri döndü.

Göz alıcı ruj ve oje koleksiyonunun ardından şimdi de göz makyajı ürünleri ile adından söz ettirecek olan Christian Louboutin, en son 2014 yılında oje koleksiyonuyla kadınların beğenisini kazanmıştı. Marka, geçtiğimiz ay maskara, likit eyeliner, göz kalemi ve kaş kaleminden oluşan göz makyaj koleksiyonuyla  ile kadınları büyülemeye devam ediyor. Harika tasarıma sahip göz makyajı ürünlerini yakından incelemeye ne dersiniz?

Kadınların tüm duygularını gözleriyle yansıtmasından etkilenerek yoğun göz makyajı için özel tasarlanan, Les Yeux Noirs serisi çıktı. Seride gözlerdeki dramatik etkiyi ortaya çıkarmak için kömür siyahı kullanılırken, yoğun duyguları ortaya çıkarmak için ise renkler kullanıldı.

Christian Louboutin seriyi uygularken ikonlarından biri olan Nefertiti’den ilham alırken, serinin üretiminde ise hint kültürü (Kathakali dansçıları) ve yoğun pigmentli göz makyajlarından esinlenmiş.

Serideki Les Yeux Noirs maskaranın, siyah veya bordo seçenekleri var ve kalın-tombul fırçasıyla yoğun hacim sunuyor. Luminous Ink Liner, tüm gün bozulmayan bir eyeliner. Siyah, kırmızı ve mavi renkleriyle dikkat çekici gözler yaratıyor. Yoğun duyguları yansıtan, güçlü gözler için ise Velvet Eye Definer’ın siyah, kahverengi, mor, mavi ve sarı renkleriyle oldukça pigmentli ve kalıcı.

Ayrıca yoğun göz makyajının olmazsa olmazı olan Brow Definer dört renk tonu ile kaşlarınızı şekillendirirken, hint ve mısır ilhamli göz makyajını tamamlıyor.

O zaman ‘Louboutin giyemiyorsanız Louboutin sürün’ diyor ve ‘acilen denemeniz gerek’ diyerek yazıma son veriyorum.

Exit mobile version