Günü Kurtaran, Pratik URBAN Care Renkli Kuru Şampuanlar

Saç önemli. Saçları forma sokarsanız, keyfiniz de forma giriyor. Temiz, bakımlı, sağlıkla parlayan saçlara sahip olmaksa her zaman kolay olmuyor. Gerekli bakımı yapmayı bırakın kimimiz kimi zaman yıkamaya bile fırsat bulamıyoruz.

Saçlarınızı yeni yıkanmış gibi temiz, ferah ve dolgun hissetmeniz için geliştirilen URBAN Care Kuru Şampuanlar yepyeni 3 farklı renkteki seçeneği ile kendine en uygun rengi seçmek isteyenlere alternatif sunuyor. Hacim veren özel formül ile yağlanmış, sönük saçlarınızdaki fazla yağın giderilmesini sağlarken aynı zamanda kurtarıcınız oluyor. Tüm bu özellikleri yüzünden de bu yazının konuğu 🙂

Saçlarınız hızlı yağlanıyor ve bazı zamanlarda saç diplerinizi boyatmaya fırsatınız olmuyor. Bu iki önemli sorunu tek bir ürün ile çözebilmeniz için geliştirilen, günü kurtaran, pratik Yeni& Renkli Kuru Şampuan serisi her an sizinle!

URBAN CARE Renkli kuru şampuan serisi aynı zamanda hoş kokusu ile 1 dakika içerisinde saçlarınızda taze, ferah bir his bırakıyor. Eşsiz formülü ile çantanızdan ayırmayacağınız renkli kuru şampuanlar 3 farklı saç tonuna özel hazırlanmış.

Sarışınlar için Life’s Better Blonde, kahverengi saçlar için Brunette Always Wins ve siyah saçlar için  Too Black Too Strong !

Editörün Notu: Her URBAN Care ürününde olduğu gibi renkli kuru şampuanlarda içerdiği bitkisel keratin ile saçlara bakım yaparken, UV filtresi ile de çevresel faktörlere karşı saçınızı her an her yerde 7/24 koruyor.

Exit mobile version