Guerlain’den Yeni Bir Parfüm: Mon Guerlain

“Yeni kokuları keşfetmek için uzak diyarlara gitme konusunda her zaman içimde büyük bir açlık duymuşumdur, ” diyen kişi Guerlain’in usta parfümeri Thierry Wasser. O, dünyayı keşfedip nadir ham maddeleri araştıran, yeni cesur birleşimler bulan ve 1.100’den fazla parfüm yaratan bir isim.

Bunları anlatma sebebimse Guerlain’in yeni parfümü Mon Guerlain. Fransız Sarayı’nda yapılan tanıtıma katılan bir grup editörden biri olarak harika bir parfüm olduğunu söyleyebilirim. Gelelim detaylara…

Sıradışı, samimi ve otantik bir kadın için yaratılmış bir parfüm olan Mon Guerlain doğanın güzelliklerini mükemmel bir şekilde yansıtan bir koku. Mon Guerlain’in kompozisyon çalışmasının ardındaki başlangıç noktası olan vanilya, aynı zamanda Guerlain’in başyapıtları olan Shalimar,Habit Rouge ve Jicky’nin ayrılmaz favori ham maddesi. Bu güçlü, şehvetli ve gizemli Tahitensis vanilyası, parfümeride klasik, maskülen olarak bilinen özelliklerine rağmen lavanta fikriyle birleştirilmiş. Carla lavantasının; duygusallığı, anaçlığı ile vanilya’nın küstahlığı, tazeliği, sadeliğin birleşmiş hali olmuş. Parfümün içeriğinde kullanılan zambak, yasemin, sandal ağacı ise dişiliğin gizemini ortaya çıkaran ögeler.

Mon Guerlain’in abartısız, sade ve net çizgileri ile bir simyacının şişenin dört yapraklı yoncanın formunu benzetilerek yapılan kapağı var. Reklam ve tanıtım yüzüyse her zaman aşık ve hayran olunan bir kadın olan Angelina Jolie.

Kokunuzu ararken izlemeniz gereken yol tutkularınızdan başkası değil. Ve bu parfüm bağımlılık yaratacak bir parfüm. Onu da buraya yazıyorum ?

Editörün Notu: Jolie, Mon Guerlain’den elde ettiği tüm geliri yardım kuruluşlarına bağışlamış. Reklam filmi de kendi evinde çekilmiş.

Exit mobile version