Gözlerde WOW Etkisi

Blooger olarak ilk yazımı makyajla ilgili yazıyor olmak (en sevdiğim konudur kendileri)  bir tesadüf mü yoksa bir işaret mi bilmiyorum ama bugün size anlatacağım alışkanlıklarınızı değiştirecek bi şey o kesin. Hem de bunu bizzat denemiş biri olarak yazıyorum. ?
Bobbi Brown kendi adını verdiği makyaj markasıyla makyajın guru’larından biri. Kitapları, ürünleri, nude makyaja verdiği önemi, az ama öz ürünle mucizeler yaratılabileceğini hep onun sayesinde okuduk, denedik, öğrendik.
Gelelim bu yazının konusuna… Çarpıcı gözler, kusursuz bakışlar için gözlerde WOW etkisi yaratan Eye Opening Mascara’sı artık mağazalarda ve Bobbi Brown online’da satışta. Tabii biz de bir grup editörle beraber olayı yerinde görmek için Nişantaşı’ndaki mağazasında.
Editör olarak diyebilirim ki tombik fırçası ilk dikkati çeken. Bu hem kolaylık hem uygulamada dikkat gerektiriyor. Yoğun, hacimli kirpiklere sahip olmak isteyenler bir dokunuşla farkı anlayacaklardır zaten. Bir maskara uygulamasıyla tüm bakışın, görünümün değişeceğinin canlı örneği. Deneyin, memnun kalacaksınız, tıpkı benim gibi. #OMGWOWLASHES #bobbibrown ?

Buraya kadar gelmişken denememek olmazdı.

Tasarımcı Nihan Atakan ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konsepti öne çıkaran özel tasarım kolye de dikkat çekiciydi.

Bütün kızlar toplandık ve anı ölümsüzleştirdik.

Mağaza yeni ürüne göre süslenmişti. Balonlar daha kapı girişinde dikkati çekiyordu.

Etkili bir göz makyajı mı istemiştiniz?

Markanın maskaraları arasından birini seçmek gerçekten zor.

Exit mobile version