Gözler Üzerinizde

Makyajda maskara vazgeçilmenizse Shiseido’nun göz makyajınızı en çarpıcı hale getirecek yepyeni maskarasıyla tanıştığınıza çok memnun olacaksınız!

O halde şöyle diyeyim; Shiseido’nun yeni maskarasıyla tanışmaya hazır mısınız? Hazırsanız; kirpikleriniz bundan böyle daha hafif ve siz ne kadar isterseniz o kadar hacimli olacak.

Neden ve nasıl diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. 🙂 Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara, özel fırçasıyla Shiseido tarafından tasarlanmış tam gözünüze göre bir maskara! Hafif formülü, kolay kullanımı ve 360 derece dönebilen özel eğimli fırçasıyla en küçük ve dipteki kirpiklere bile ulaşan bu maskara ile gözleriniz daha yeni, daha canlı, daha da hacimli oluyor. (denedim ve gönül rahatlığıyla yazıyorum).

En uygun hacmi kontrol etmenize imkan veren bu fırçayı istediğiniz açıdan kullanabiliyor, gözünüzün köşesinde bile yukarı ve aşağı rahatlıkla hareket ettirebiliyorsunuz. Yapışma ya da topaklanma yapmadan, kirpiklerinizi tek tek ayırarak yelpaze gibi panoramik bir görünüm sağlayan hacimli kirpiklere sahip olmak artık çok kolay. Deneyince niye böyle yazdığımı anlayacaksınız. 🙂

Editörün Notu: Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara’nın dileyenler için “waterproof” (suya dayanıklı) özellikli olanı da bulunuyor.

Exit mobile version