Glamglow’dan Yepyeni Bir Ürün Seçeneği: POUTMUD™ Tinted Balm

Geçtiğimiz günlerde bir grup editörle beraber Sephora İlkbahar-Yaz 2017 basın lansmanına katıldım. Büyülendim, hemen mağazalara gidip tüm paramı harcamak istedim. 🙂 Rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sezon da farklı ürün seçenekleri, yeni markalarıyla güzellik ve bakım tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak. İşte size o lansmanda tanıştığım yeni bebeklerden biri.

Zengin içerikleriyle dudaklara bakım yaparken aynı zamanda da güzelleştiren Poutmud balmlar, iki yeni tonuyla GLAMGLOW’un yeni ürünleri arasında yerini alıyor. Sadece Sephora mağazalarından ulaşabileceğiniz Poutmud kremsi balmlar dudakların naturel tonuna renk katarak, karşı konulmaz bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. (Denedim, kefilim)

Tatlı badem yağı, kakao yağı, murumuru yağı, karite yağı, tamanu yağı, babassu yağı ve Fas nane lifi içeren nemlendirici özlerle zenginleştirilen ürün, ateşli pembe ve kırmızı tonlarıyla dudaklarınızı yeniliyor, enerji veriyor, yumuşatıyor, nemlendiriyor ve doğal bir renk kazandırıyor. Ve makyaj çantalarının vazgeçilmezi olmaya hak kazanıyor.

Exit mobile version