Fransız Niş Parfüm Markası Alexandre.J, Şimdi Türkiye’de

Sanatsal formlarla renkli materyalleri alışılmadık biçimlerde birleştiren, Fransız niş parfüm markası Alexandre.J, şimdi Türkiye’de!

Bilmeyenler için yazayım, Alexandre.J, geleneksel yöntemlerle elde yapılan, eşsiz ve zarif ambalaj sanatı konusunda gerçek bir usta… Her bir koku için; kristal, deri, ahşap gibi asil malzemeleri kullanarak benzersiz şişe tasarımları yaratıyor. Her bir parfümü, mücevher sunumu gibi, vernikli ahşap veya deri kutu içerisinde sunuyor. Malzemelerin ve duyguların mimarı Alexandre.J, olağandışı materyalleri alışılmadık biçimlerde kullanıyor. Duyguları harekete geçiren objelere hayat vermek için heykeller yaratırken de tasarımın limitlerini zorluyor. Lüks işçiliğe duyduğu bağlılıkla Alexandre.J, her bir eseri için, eşsiz bir tasarım ve çok çeşitli koku notası barındırıyor.

Alexandre.J Mandarine Sultane ise, niş parfüm dünyasının en yeni bebeği. Alhambra bahçelerinde bir yürüyüşe çıkmak gibi… Mandarine Sultane, meyveli çiçeksi bir koku. Mandalinanın tazeliği, yaseminin yumuşaklığıyla birleşiyor. Üst notalarında mandalina, bergamot ve limon; orta notalarında altın şeftali, portakal çiçeği, neroli ve yasemin; alt notalarında ise rom, sandal ağacı, safran, kaşmir, pudralı misk ve amber bulunuyor.

Benden yazması, sizden deneyip alması?

 

Exit mobile version