Forever Sonsuzluğa Uzanan Bir Parfüm

Dikkat dikkat; bu kış girdiği ortamlarda kokusuyla izini bırakmak isteyenlere göre bir haberle karşınızdayım. Laura Biagiotti’nin son kokusu Forever’ın lansmanına katıldım geçtiğimiz günlerde. Ben bu kokuya bayıldım, şimdi de detayları sizlerle paylaşacağım.

Bu parfüm, hayatının her anına değer veren kadınlar için üretilmiş bir koku. Yani mutlu, heyecanlı, gururlu, cesur, tutkulu kadınların. Hatta bir adım öteye gidelim sevdiğinde sınırsız olan kadınların kokusu diyelim. FOREVER onların kokusu.

Bir kadının sevgisinin, hayatındaki unutulmaz aşklarının hikayesini anlatan parfüm, o kadının en iyi arkadaşına, hayatının büyük aşkı olan adama ve çocukları için beslediği sevgiye adanmış bir koku.

Şişenin kapağında değerli bir pembe altın spiralden sonsuz aşkın simgesi olarak sonsuzluk sembolü var.  Forever’ın içeriğine gelince… Enerjik tepe noktasında kadının gençliğini anlatacak İtalya Bergamotu, Frenk üzümü, armut ve elma uyumu kullanılmış. Karşı konulmaz kalp notasında ise ilk aşkını hatırlatacak gül, vadi zambağı, menekşe, pralin, sümbülteber dikkati çekiyor. Veeee çocuklarına olan sevgisini ifade edecek sıcak baz nota için vanilya, misk, tonka fasulyesi tercih edilmiş.

Deneyin, pişman olmayacak hatta imza parfümünüzü bulmuş olacaksınız benden söylemesi.

Exit mobile version