FOREO UFO Akıllı Maske Terapisi

FOREO UFO Akıllı Maske Terapisi 90 Saniyede yepyeni bir maske deneyimine hazır mısınız? Cevabının ‘Evet’ ise bu yazıyı okumaya devam edin derim. Çünkü her zaman olduğu gibi yepyeni bir üründen bahsedeceğim.

Dünyanın ilk akıllı maske terapisi cihazı FOREO UFO, saniyeler içinde spa seviyesinde bir yüz bakımı sağlamak için dermal teknolojileri Kore’nin seçkin maske formülleriyle birleştirdi. Cildinizi UFO ile dönüştürebilir ve ona doğal ışıltısını geri kazandırabilirsiniz. Her cilde uygun olarak optimize edilmiş UFO, aktif maskeler ve özel rutinleri ile saniyeler içinde muhteşem bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Spa kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan UFO; ısıtma ve soğutma özelliklerini dakikada yaydığı 10.000 T-Sonic™ titreşimin gücüyle birleştiren Hiper İnfüzyon Teknolojisi sayesinde seçkin Kore formüllerinden oluşan aktif maske bileşenlerinin derinlemesine nüfuz ettirerek maskelerden maksimum verim alıyor. Nasıl mı?

Termoterapi (ısıtma modu) sayesinde 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskelerdeki aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, hem zihninizi rahatlatıyor hem de cildinizi canlandırıyor. Kriyoterapi (soğuma modu) sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri ve gözeneklerin görünümünü azaltıyor.

UFO akıllı maske terapisinin uyguladığı bir diğer yenilik de, ilk kez ev ortamına uygulanabilir hale gelen LED ışık terapileri… Her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uygulanan kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletirken vücudun ekstra kolajen salgılamasını sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi, cildi parlatıyor ve cilt üzerindeki ton farklılıklarını minimize ederek ufak noktaları kaybediyor. Mavi LED ışık terapisi de kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor.

Maskelerin özelliklerine gelince…

Kirlenme Karşıtı ve Nemlendirici Bakım Maskesi: Bu kırmızı alg ve hiyalüronik asit içeren maske, tam da cildinizin güne başlarken en çok ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Bugüne kadar belki hiç sabahları maske yapmamış olabilirsiniz. 90 saniye süren Make My Day akıllı maske terapisi ile her sabah cildinizi nemli, korunmuş ve hayatın tüm etkilerine hazır bir hâle gelebilirsiniz!

Besleyici ve Canlandırıcı Bakım Maskesi: Zengin zeytinyağı ve gençleştirici ginseng ile formüle edilen bu derinlemesine besleyici yüz maskesi, her günün sonuna keyifli bir final koymanın en mükemmel yolu. Son derece pürüzsüz ve olağanüstü yumuşak bir ciltle sizi baş başa bırakacak olan 90 saniyelik Call It a Night maske terapisi ile rahatlatıcı yüz bakımının zevkini çıkarmak sizin elinizde.

Kuru Ciltler için Ultra Nemlendirici Bakım Maskesi: Hiyalüronik asit aşılı bu mikrofiber yüz maskesi, kuru, susuz cildi anında rahatlatıcı bir nemle ıslatıyor. H2Overdose maskenin 2 dakika süren bu son derece gevşetici terapisine kendinizi bırakın. Unutmayın, nemlendirilmiş cilt sağlıklı cilttir.

Kolajenli Yüz Maskesi: Bu ultra zengin, gençleştirici bileşim, sıkılaşmış ve tazelenmiş bir görünüm vermek için cildi derinlemesine besliyor. 2 dakikalık kolajen bombardımanı yapan Youth Junkie maske ile cildiniz yenileniyor, pürüzsüzleşiyor ve öncesinden çok daha genç bir görünüme kavuşuyorsunuz.

Aydınlatıcı Göz Maskesi: Sabah kahvesinin keyfi bambaşkadır. Bu kafein aşılı mikrofiber maske ile yorgunluk belirtilerini saniyeler içinde yüzünüzden kaldırabilirsiniz. Zarif ışık yansıtıcı parçacıklar ile formüle edilen Shimmer Freak, koyu halkaların görünümünü anında azaltırken UFO imzalı Kriyoterapi, göz çevresindeki hassas cildi tazeler ve yorgun gözleri uyandırıyor.

Yağlı Ciltler için Yüz Maskesi:  Bu ekstra arındırıcı kömürlü yüz maskesi, aşırı sebumu ve kirleri gidererek tazelenmiş bir cilde kavuşturur. UFO’nun Kriyoterapi ve mavi LED ışığı ile birleştirdiği 90 saniyelik Matte Maniac maske bakımı terapisiyle gözeneklerinizi ve cilt kusurlarını en aza indirerek daha sağlıklı bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

EDİTÖRÜN NOTU: Akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasına UFO’nuzu eşleştirerek, kişiselleştirilmiş bir cilt profili oluşturabilirsiniz. Ayrıca, maske kullanımınızı takip edebilir ve hatırlatıcılar ayarlayabilirsiniz.

Exit mobile version