Ferah Ciltler İçin

Yaz sıcaklarıyla boğuşurken cildinizin nem kaybetmesinden ve terlemesinden şikayet ediyorsanız henüz daha ferahlatıcı spreylerle tanışmamışsınız demektir. Bir ‘fıs’ ile rahatlatan, nemlendiren, çevre koşullarına karşı sizi koruyan bu spreyleri çantanızdan eksik etmeyecek, bağımlısı olacaksınız.

AVENE, Eau Thermale, iritasyonu engelleyen, ferahlık ve rahatlık hissi veren bu ürünün içeriği kaynağından el değmeden alınarak şişeleniyor. Cildin su ihtiyacını da gideren bu sprey güneşten kaynaklanan cilt problemleri için de iyi bir çözüm.

BABOR, Cleansing, cildin nemlendirilmesi dışında  traş ve epilasyon sonrası cildin yatıştırılması, dermatolojik tedavilerde tamamlayıcı bakım, akne tedavisi sonrası destekleyici bakım, güneşlenme sonrası tazelenme ve serinleme amaçlı kullanım, cildi makyaj öncesi hazırlama bakımı, makyajın pudramsı yapay görüntüsünü yok edip doğal bir görünüm sağlanması gibi çok farklı kullanım alanları ile  de dikkat çekiyor.

SOTHY’S, Refreshing and Fix-Up Mist, içeriğinde bulunan doğal yulaf özleri ile cildi yumuşatan ve nemlendiren ürün her an her yerde gün boyunca cildinizi serinletiyor ve ferahlatıyor. Makyaj üstüne sabitleyici olarak da kullanılıyor.

GULSHA, Ultimate RoseWater,  çantada rahatlıkla taşınabilen sprey formuyla, uçakta veya araba yolculuğunda kuruyup ferahlamaya ihtiyaç duyan ciltlere tazelik ve canlılık veriyor. Cilde ihtiyacı olan nemi sağlayan ve aromaterapik etkisiyle rahatlatmaya yardımcı oluyor.

LA ROCHE POSAY, Eau Thermale, yatıştırıcı etkiye sahip bu ürün selenium bakımından da zengin. Yatıştırıcı, yumuşatıcı, hassasiyeti azaltıcı ve ödem giderici olma özellikleri var.

BIODERMA, Hydrabio Eau de Soin, nem kaybı yaşayan hassas ciltler için UV ışınlarına karşı koruyucu, antioksidan ve nemlendirici su yaz-kış çantanızın vazgeçilmesi olmaya aday bir ürün.

CAUDALIE, Grape Water, yüzde 100 Organik Üzüm Suyu, yılda bir defa hasat zamanı toplanan üzümlerden elde ediliyor. Mineral ve vitamin zengini Organik Üzüm Suyu tüm cilt tipleri için uygun olup en hassas cildi bile yumuşatmaya yardımcı oluyor, yorgun görünümlü cildi tazeliyor.

VICHY, Ideal Soleil Face Mist SPF50 içindeki  antioksidan Baicalin ve Vichy 15 mineralli termal suyu olmasıyla dikkat çeken bir ürün. Ürünü yüzünüze sıktığınızda asla iz bırakmıyor, ayrıca o kadar hoş bir kokusu var ki, sürekli yinelemek isteyeceksiniz. Bu yüksek güneş koruması, cildinizi güneşten korurken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı cildi de güçlendiriyor.

Maden suyunu çok uzun süredir cildinin bakımı için yüzüne de uygulayarak kullananlar yaşadı. ULUDAĞ Premium Cilt Bakım Sprey serisinde maden suyu bazlı üç farklı ürün var ve onlar cildin temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Cildi tazeleme, temizleme, nemlendirme ve güneşe karşı koruma konularında çok pratik bir çözüm var artık hayatınızda. Kullanınca cildinizin beslendiğini, parladığını, yumuşaklık kazandığını ve nefes aldığını hissedebilirsiniz.

Exit mobile version