Duyduk Duymadık Demeyin: Eyeko Debenhams’da

Dünya starları ve makyaj sanatçıları tarafından tercih edilen, Türkiye’de SELTEK Estetik A.Ş. tarafından temsil edilen EYEKO, artık Türkiye’de Cevahir AVM ve Mall of İstanbul’da bulunan Debenhams’larda da makyaj severlerle buluşuyor. Veeee ben de tanıtım toplantısına katılan sayılı kişiden biriydim 🙂

Marka yüzü ödüllü sunucu, yazar ve fotomodel Alexa Chung Eye Do Koleksiyonu ile dikkat çeken, EYEKO, birbirinden farklı özelliklere sahip maskara, eyeliner, kaş maskarası, göz kalemi ve far seçenekleri ile göz makyajında devrim yaratıyor.

Markayı tanımıyorsanız, hala kullamadıysanız işte size ikinci faydam: Ürün seçenekleri ve özelliklerini şimdi yazmaya başlıyorum…

Eyeko Black Magic Lash Boost: Daha uzun, daha dolgun kirpik görünümü elde etmeye yardımcı, kolay uygulama için tasarlanmış, ideal formül Eyeko Black Magic Lash Boost, yüzde 100 doğal bitki bazlı boya, Pro – Vitamin B ve renkli böğürtlen özü içeriyor. En iyi sonuç için maskaradan önce kirpik uçlarından başlayarak uygulanması öneriliyor. Ardından üzerine maskara sürülüyor.


Eyeko Alexa Chung Eye do Mascara:
Eyeko’nun marka yüzü olan ödüllü sunucu, yazar ve fotomodel Alexa Chung için oluşturulan özel koleksiyonunda yer alan Eyeko Eye do Mascara, çok daha belirgin karbon siyah ve uzun kirpik görünümüne sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmezi. Paraben, SLS ve SLES içermeyen, uzun süre kalıcılığını koruyan Eye do Mascara, ılık suyla kolaylıkla temizlenebiliyor.

Eyeko Sport Waterproof Mascara: Özgün fırçasıyla her bir kirpik telini tek tek yakalayan ve şekillendiren, suya dayanıklı, terden etkilenmeyen Sport Waterproof Mascara en ağır spor koşullarında bile akmıyor, bulaşmıyor ve yapışmıyor. Paraben, SLS ve SLES içermeyen maskara, 24 saat kalıcılığını ve formunu koruma özelliğiyle kirpiklerin daha dikkat çekici görünmesini sağlıyor.

Eyeko Rock Out & Lash Out Mascara: Paraben, SLS ve SLES içermeyen, gitar görünümlü fırçasıyla kirpiklerin kıvrımlı, dolgun ve uzun görülmesine yardımcı olan Rock Out & Lash Out Mascara, tek bir üründe üç özelliği bir arada taşıyor. Uzun süre kalıcı özelliğiyle de dikkat çekiyor.


Eyeko Black Magic Mascara:
Çarpıcı kirpiklere sahip olmak isteyenlerin tercihi Eyeko Black Magic Mascara, daha siyah, daha uzun ve daha kıvrık görünüm sağlıyor. Paraben, SLS ve SLES içermeyen, özel fırçası sayesinde kirpiklerin 90 dereceye varan bir açıyla kıvrılmasını sağlayan Eyeko Black Magic Mascara, 12 saat boyunca kalıcılığını koruyor.

Eyeko Fat Brush Mascara: Daha kalın kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir fark yaratan Eyeko Fat Brush Mascara ,12 saat boyunca kalıcılığını koruyor. Dikkat çekici bir etki yaratan, paraben, SLS ve SLES içermeyen güvenli yapısıyla maskara ılık suyla yıkanarak kolayca temizlenebiliyor.

Eyeko Skinny Brush Mascara: Kirpiklere dolgunluk veren Eyeko Skinny Brush Mascara, daha uzun, daha dolu, daha kalın kirpikler isteyenler için ideal. Paraben, SLS ve SLES içermeyen maskara 12 saat boyunca kalıcılığını koruyor ve ılık suyla yıkanarak kolayca temizlenebiliyor.


Eyeko Me & My Shadow:
Göz makyajını tamamlayan Eyeko Me & My Shadow, suya dayanıklı özel formülü ve dumanlı gözler yaratmak için kullanılan özel fırçası ile kolay kullanım imkânı sunuyor. Otomatik açılma özelliği nedeniyle kalemtıraş gerektirmeyen Eyeko Me & My Shadow’un Charcoal, Chocolate, Taupe, Topaz, Quartz ve Bronz seçenekleri mevcut.

Eyeko Alexa Chung Eye Do Likit Eyeliner: Eyeko’nun Alexa Chung koleksiyonuna ait Eye Do Likit Eyeliner, makyajı ustalıkla tamamlarken, yazın suya girip çıktığınızda dahi bozulmayan etkileyici bakışlar sunuyor. İnce ucu ve yumuşak dokusu ile rahat bir kullanım özelliğine sahip Eyeko Alexa Chung Eye Do Likit Eyeliner, yoğun rengiyle dramatik ifadeler yaratıyor. Suya dayanıklı (water resistant) formülü gün boyu kalıcı olmasına yardımcı oluyor.

Eyeko Sport Waterproof Eyeliner: Paraben, SLS ve SLES içermeyen, Hindistan cevizi yağı içeriği ile pürüzsüz ve simsiyah renkteki bir sürüm için ideal. Çok amaçlı suya dayanıklı jel eyeliner, dahili kalemtıraşı sayesinde pratik bir kullanım sunuyor.

Eyeko Fat Liquid Eyeliner: Paraben, SLS ve SLES içermeyen, suya dayanıklı, bulaşmayan ve akmayan Eyeko Fat Liquid Eyeliner, dolgun ucu yardımıyla tek sürüşte kalıcı ve kalın bir hat elde etmek isteyenler için ideal bir ürün. Sürüldüğü anda hemen kuruyor ve kesinlikle bulaşmıyor.

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner: Kolaylıkla tek hareketle belirgin hatlar oluşturmak ve kedi gözü buğulu bakışlar sağlamak için ideal olan eyeliner, göz üzerine ya da altına bulaşma, akma yapmıyor. Paraben, SLS ve SLES içermeyen, içeriğindeki eritromisin sayesinde nemlendirici etki, yoğun renk ve uzun süre kalıcılığını koruyor.

Eyeko Brow Magic Brow Boost: Özel sünger ucu ile kolay sürülme konforu sunan Eyeko Brow Magic Brow Boost, kaşlarda dökülme ve sertleşme yapmayan, paraben ve SLS içermeyen formülüyle, Hafif-Orta ve Orta-Koyu olmak üzere iki renk alternatifi ile daha belirgin ve daha yoğun kaşlar elde etmeyi sağlıyor. İçeriğindeki %100 doğal selüloz lifleri, vitaminler, bitkisel polifenoller ve kafein ile kaşları besleyerek daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor.

Eyeko Brow Gel: Kaşlarda dökülme ve sertleşme yapmayan, tam tersine kaşları basleyen, paraben ve SLS içermeyen, zengin bitkisel içeriğe sahip EYEKO Brow Gel, nano fırçası ve özel formülü sayesinde kolaylıkla uygulanmasını ve kaşlarınızın dağınık görünümünü engelleyerek gün boyu sabit kalmasına yardımcı oluyor.

Eyeko Brow Liner: Mükemmel kaşlar için kullanımı kolay, suya dayanıklı, hassas fırça ucu ile doğal bir görünüm sağlayan, her renk tonundaki kaşların kullanımı için uygun olan, kaşlarda dökülme ve sertleşme yapmayan, tam tersine kaşları besleyen, paraben ve SLS içermeyen Eyeko Brow Liner kaş eyeliner’ı, seyrek alanları ve açık renkli kaşların arasına karışarak yoğun görünebilmesi için formüle edilmiş uç şekli ile kolay kullanım sağlıyor.

Eyeko Lash Curler: Optimum kıvırma özelliği ile üst düzey hassasiyet göstererek kirpiklerinizin kolayca kıvrılarak şekil almasını sağlayan Eyeko Lash Curler kirpik kıvırıcı, ergonomik tutuşu, kadife bandı, yumuşak yüzeyi sayesinde hafif bir basınç ile mükemmel kıvrımlı kirpikler yaratıyor.

Exit mobile version