Double Wear Water Fresh Makeup SPF 30 ile Gerçek Ten Hissiyatı

Estée Lauder’ınyeni hafif dokulu, gerçek ten hissiyatı veren fondöteni artık mağazalarda: Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30. Doğal bitişi ile gerçek ten hissiyatı yaşatan bu benzersiz, ince dokulu fondötenin varlığını cildinizde hissetmeyeceksiniz. Neden mi? 12 saat dayanıklı formül; sağlıklı görünen, eşit tonlu ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor. SPF 30 ve koruyucu antioksidanlar, çevresel faktörlere karşı da cildinizi koruyor.

Besleyici ve mineraller yönünden zengin bu fondöten, pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm sağlarken cildinizin ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı oluyor.  Hiyalüronik asit içeren formülü ve kırmızı meyve nem kompleksi cildi pürüzsüz bir görünüme kavuştururken ince çizgilerin görünümünü en aza indiriyor ve uzun süreli nem desteği sağlıyor. İçerisindeki laminaria saccharina özü sağlıksız parlamayı kontrol altına almaya yardımcı oluyor.

Ciltte ağırlık yapmayan, ince dokulu ve tüm gün rengini koruyan bu benzersiz fondöten gün boyunca sağlıklı, doğal ve eşit tonlu bir cilt görünümü sağlıyor.  (Zaten kim başka şey istiyor ki?)

Editörün Notu: Ürünü nasıl kullanacağınıza gelince… Fondöteni dışarı dökmek için şişeyi eğin. Parmak uçlarınızı veya fondöten fırçası yardımı ile temiz ve kuru cildinize, nemlendirici üzerine ürünü uygulayın. Her zaman yüzün ortasından dış çevreye doğru uygulama yapın. İstenilen kapatıcılık seviyesine gelene kadar ürünü uygulamaya devam edin.  Deneyin, pişman olmayacaksınız. 🙂

Exit mobile version