Dolgun Kaş ve Kirpikler İçin Doğal Çözüm

Yüz güzelliğinin en belirleyici unsuru hiç kuşkusuz kaşlar. Belki de bu yüzden son dönemin gözde bakım ve makyaj ürünleri kaş ürünleri. Kaş ile ilgili hem yöntemler hem ürünler farklı farklı bulunmakta. Herkes bir şeyleri deniyor. Ama sonuçta az insan yaptırdığının sonucundan memnun.

Yüzdeki simetriyi sağlamak, ifadeyi güçlendirmek ve gözleri daha da güzel göstermek için sıkça başvurulan kozmetik uygulamalar yerine, doğal yollarla kaşlarını yeniden güçlendirmek mümkün. Şimdi size anlatacağım ürün, kullanan hemen hemen herkesin memnun olduğu bir seçenek. Daha güçlü, uzun ve hacimli kaş ve kirpikler için özel olarak formüle edilmiş Bioxcin Quantum Kaş ve Kirpik Serumu. Düzenli kullanıldığında 14 günde, yüzde 121 uzama sağlıyor.

Biraz teknik olacak ama konunun meraklıları içeriği de merak eder diye yazıyorum: Göz çevresine uygun PH değeriyle kaş ve kirpikleri, göze zarar vermeden besleyen Bioxcin Quantum Kaş ve Kirpik Serumu, sarmaşık bitkisi özü Phytosterol, Biocomplex B11 ve Patentli Tripeptid içeriyor. Serumda yer alan gliserin ve pantenol kaş ve kirpikleri nemlendirerek, üzerinde bir film tabakası oluşturuyor ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Editörün Notu: Tek kullanımlık uygulama aplikatörleriyle ya da damlalıklı aparatı ile birlikte satışa sunulan ürün günde bir ya da iki kez, kuru ve temiz kirpik ve kaşlara sürülerek kullanılıyor. Satın alınan her kutu, bir aylık kullanım imkanı sunuyor.

Exit mobile version