Dolgun Ciltlerin Yeni Formülü

Cildi dolgunlaştıran ve uzun süre nemlilik sağlayan yepyeni bir serum bu yazının ana konusu. Skin Ceuticals’dan Hyaluronic Acid Intensifier.

SkinCeuticals, yaşlanma belirtileri ve nemsizlik gibi cilt problemlerine neden olan hyalüronik asit miktarındaki azalmanın önünde geçmek için yepyeni bir formül geliştirmiş.

Hyaluronic Acid Intensifier, kazayağı çizgilerinin, dudak çevresi ve yanaktaki çizgilerin görünümünü azaltan, sıkı ve pürüzsüz bir görünüm sağlayan bir ürün. Ciltteki hyalüronik asit seviyesini desteklemeye yardımcı oluyor.

Bilmeyenler için söyleyeyim; hyalüronik asit cilt için çok önemli.  Neden mi? Cildin doğal olarak ürettiği hyalüronik asit molekülleri, kendi ağırlığının 1000 katı kadar suyu tutabilen güçlü bir doğal nemlendirici. Bu özelliği sayesinde cildin daha dolgun, sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Ancak özellikle 20’li yaşların ortasından başlayarak ciltteki hyalüronik asit üretimi giderek yavaşlıyor, ilk çizgiler, ciltte ışıltı kaybı başlıyor. 40’lara gelindiğinde ise bu azalma hızı giderek artarak kırışıklıklar, sıkılık ve elastikiyet kaybı giderek belirgin hale geliyor.  Durum böyle olunca bu yeni ürün devreye giriyor. Hyalüronik asit miktarındaki bu azalma ve ciltteki etkilerinin önüne geçebilmek için SkinCeuticals içeriğindeki; hyalüronik asit ile cildi nemlendiriyor, pürüzsüzlük sağlıyor, proxylane ile cildin alt katmanlarındaki hyalüronik asit seviyesini düzenleyerek cilt sıkılığının artmasını sağlıyor. İçeriğinde kullanılan mor pirinç özü sayesinde de ile ciltteki hyalüronik asit miktarının yıkımını önlemeye yardımcı oluyor.

Editörün Notu:  Böyle bir ürünü anlattıktan sonra kimlerin kullanabileceğini de yazmakta fayda var:) Cildinde elastikiyet kaybı, hacim ve dolgunluk kaybından endişeli kişilerde, dolgu/invaziv gibi profesyonel  tedavilerin devamında ev bakım ürünü olarak kullanabiliyorsunuz. Sabah ve akşam temizleyici ve antioksidan ürünlerden sonra, anti-aging bakımlarından önce uygulamaksa doğru uygulama şekli.

 

Exit mobile version