Dolce &Gabbana’nın Tropikal Rüzgarına Kapılmaya Hazırlanın!

Bahar tüm hızıyla makyajda kendini gösteriyor. Markaların bahar koleksiyonları da raflarda yerini almaya başladı. Tropical Spring bu bağlamda dikkatimi çeken ürünlerden oluşan bir koleksiyon. Detaylarsa ilerleyen satırlarda 🙂

Dolce & Gabbana Tropik Bahar Makyaj koleksiyonu (Tropical Spring) bizi Sicilya’nın güneyine doğru sürüklemekte.Bu koleksiyon adeta egzotizmin gücünün ruh halini belirlediği, lüks doğallığa bir övgü ve tropik bölgelere duyusal bir yolculuk. Reklamlarında da da gördüğümüz kadarıyla duygusal Dolce & Gabbana kadını, cazip ve çekici yeni bir görünümü benimsiyor, gösterişli bir mercan ve canlı pembe renklerle çiçeksi bir coşku yansıtıyor. (bu renkleri sevenler yaşadı).

İlan da kullanılan görsel de en az ürünler kadar dikkat çekici. Hangi ürünlerin kullanıldığını merak edince marka yetkilisiyle konuştum ve bakın neler dedi: “Tropikal Bahar kampanya görünümünde, Rosa Del Mattino’nun yanaklarında kremsi aydınlatıcı ile karışan “Tropik Mercan” kırmızısı allık kullanıldı. Dudaklardaki “Tropikal Mercan” Passion Duo Lipstick ile hazırlandı. Gözlerdeki “Tropikal Mercan” Eyeshadow Duo’nun parlaklığı, “Gold” Eyeliner ve Passioneyes Mascara “Nero” ile vurgulanarak daha da değerli hale geldi”.

Artık biliyoruz ki makyaj deyince tırnaklar ve tırnak makyajı ve ojeler de devreye giriyor. Bu yüzden de sonsuza dek parıldayan “Beach Sand” The Nail Lacquer ile boyanan pırıltılı tırnaklar görünümü tamamlamış.

Bize de hayranlıkla izlemek düştü. (en azından bana:)

Editörün Notu: Tropical Spring koleksiyonunda Coral (mercan) ve Pink (pembe) olmak üzere iki farklı tonun ağırlıkta olduğu iki farklı koleksiyon seçeneği var. Ben tercihimi mercandan yana kullandım bakalım siz neyi seveceksiniz?

Exit mobile version