Dior’dan Harika Bir Bahar Makyajı: Color Gradation

Veee bahar hayatımıza uzak gibi görünse de çok yakında renkleriyle makyajımızda… Heyecanla beklenen makyaj koleksiyonu yakında raflarda yerini alacak almasına ama şimdiden benim radarıma takıldı bile 🙂

Dior Makeup Kreatif ve İmaj Direktörü Peter Philips, bütünüyle renkli bir sezon için, Color Gradation ile degrade makyaj trendini kutluyor. Bu sezgisel aynı zamanda hassas teknik, uyuşmayan renklerin birleşimi ile cesaretlendirilmiş gözler üzerinde canlı renk tonlarını, dudaklar üzerinde elektrikli pembe tonları çalışıyor ve yanakları göz alıcı bir batik boya ile parlatıyor… (yani bu bahar renkli ama bir o kadar da iddialıyız)

Parlak, güneşli günler gelmek üzereyken Color Gradation kadınlara ciltlerindeki pigmentlerle kaynaşma veya daha fazla avant-gard efekt oluşturma özgürlüğünü sunuyor. Baharın en canlı töreni için eşsiz bir renk deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Dudaklar (şehvetli dudaklar yüzü aydınlatıyor), kızarmış yanaklar, güneşi yansıtan gözler ile Dior baharı çoook ama çooook heyecan verici bir koleksiyon.

Tüm koleksiyon içinde benim favorim solar gözlere kavuşmamızı sağlayacak renk tonlama paletleri.

Bu paletler, batan güneşten harmanlanan tonlar ya da bir lagündeki sayısız mavi renkte olduğu gibi heyecan verici sezon renklerini sunmakta. Sembolik Dior “plissé” plisesi ile bezenen bu sınırlı seri, herhangi bir pudramsı etki bırakmadan gözlere sanki bir renk nefesi gibi monokrom bir tonlamayla nüfuz ediyor.

Blue Gradation gök mavisinden en saf maviye doğru mavi üzerinde dört ton varyasyonu ile hareket ederken yumuşak bir pembe, doğal şeftali, yoğun mercan ve kadınsı bir bronzdan oluşan Coral Gradation armonisi buğulu gözler yaratıyor. Deneyince, inceleyince neden bu yazının konusu olmaya hak kazandığını daha iyi anlayacaksınız. ☺

 

Exit mobile version