Clarin’s den Bahar Makyajı Koleksiyonu: Contouring Perfection

Işıltı renk tonları ile oynayın, zarifçe yüz hatlarınızı belirginleştirin ve güzelleştirin… Clarins yeni ilkbahar makyaj koleksiyonunda tüm kadınları kontür uygulamaya davet etmiş.  Bahar koleksiyonunda yeni ürünler kadar, önceki ürünlere eklenen farklı renk seçenekleri de var. Gelelim bu ürünlerden bazılarına ve özelliklerine…

Face Contouring Palette yani Clarins Kontür Paleti. Pratik ve uygulaması kolay bir ürün. Akıllı üçlüde Işıltı kazandıran mat aydınlatıcı, ton veren ve yüz hatlarına derinlik kazandıran pudra ile taze sağlıklı ışıltı dokunuşu bulunuyor. Bu üç evrensel, uygulaması pratik tonlar yüz hatlarını aydınlatan ve görünümünü zenginleştiren kontür makyajı sağlıyor. Makyaj uygulamaya yeni başlayanlar için bile uygulaması pratik bir ürün. (denedim, inanabilrsiniz)

Bu ürünü kolayca uygulayabilmeniz için profesyonel fırça da unutulmamış.  Doğal saç fırçanın şekli özellikle kontürleme için tasarlanmış. Yüz hatlarını mükemmel bir şekilde sarmalıyor, doğru alanlara uygulanmasını sağlıyor.

Tüm koleksiyon içinde benim favorim dört renkli göz makyaj kalemi. Böyle bir ürün ilk kez gördüm 🙂 Göz makyajında yeni bir tasarım  Clarins ikonik 4 renkli kalemlerden ilham alarak  pratik, eğlenceli ve yenilikçi bir göz makyaj paleti sunuyor. Okul zamanında basarak kalem ucu rengini değiştirdiğimiz kalemler vardı ya onun gibi bir ürün.  Anlayacağınız okul kalemi makyaj kalemine dönüşmüş. Buğulu bakışlar için siyah,  sıcak bakışlar için kahverengi ve gözbebeğini daha belirgin hale getiren indigo mavi. Dudaklar için ise evrensel nude ton bu kalemde birleşmiş. Hatta kahverengi tonunu sadece göz makyajında değil, kaşları belirginleştirmek için de kullanabiliyorsunuz.

Yeni tonlar eklenen, bambu tozlarıyla göz kapaklarındaki nemi absorbe ederek matlaştıran ve makyajın tüm gün kalmasını sağlayan Ombre Iridescente Flash of Light farlar ile makyajda buğulu gözlere ulaşmanızı sağlayacak 4 Colour Eyeshadow Palette’i de unutmamak gerek tabii ki.

Exit mobile version