Cildinizi Coresatin® Mucizesi İle Tanıştırın

Geçtiğimiz günlerde harika bir ürünle tanıştım. (Şimdiye kadar tanışmamış olmam benim ayıbım olsun) Cilt üzerinde hava değişiminin olumsuz etkilerin görüldüğü kış aylarında cildini uzun süreli rahatlatmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olmaya aday bir eczane ürünü bu yeni arkadaşım.  Coresatin® Barrier Lotion, yağlı his bırakmayan, hafif ve hızlı emilen dokusuyla cilt bütünlüğünü korumaya yardımcı oluyor.

Mevsim değişimlerinde nemini kaybeden ve rahatlamaya ihtiyaç duyan ciltler için kurtarıcı bir ürün olan Coresatin® Barrier Lotion, nemlendirici aktif içerikleriyle lipitlerin bariyer etkisini artırırken, cildin güçlenmesine de destek.

Kuru ve tahriş olmuş ciltler için ideal bir losyon olan Coresatin® Barrier Lotion, doğal iyileşme sürecini de hızlandırıyor. Sadece eczanelerde tüketicilerle buluşan Coresatin® Barrier Lotion, şiddetli alevlenmelerde ve hastalık kaynaklı kurulukların giderilmesinde, sağlık hizmetlerinde, masaj, fizik tedavi ve tüm cilt koruma programlarında, koruyucu günlük cilt bakımı ve terapötik vücut masajları için genel hemşirelik alanında, sağlık personelinin antimikrobiyal cilt temizliği sonrasında, dermatolojik müdahaleler ve lazer uygulamalarından sonra rahatlıkla kullanılabiliyor. Ciltte hızla emilerek yoğun nemlendirme sağlayan Coresatin® Barrier Lotion,  yağlı ve rahatsız edici bir his bırakmaksızın cildi yatıştırıyor. Tüm cilt tipleri için kullanımı uygun olan Coresatin® Barrier Lotion,  günlük cilt bakımınızda vazgeçilmeziniz olmaya aday.

Exit mobile version