Çifte Etkili Ürünlerle Ekonominize Destek Olabilirsiniz

Bazı ürünler var ki aynı anda birçok etkisi oluyor. Yani bir kere ücret ödüyor sonrasında farklı yararlarından faydalanabiliyorsunuz. İşte sizin için en çok tercih edilen çifte etkili ürünler içinden seçtiklerim.

CAUDALIE, Beauty Elixir, Jason Wu klasikleşmiş bir vazgeçilmeze harika bir dokunuş yaptı ve bu kült ürün yeni ambalajında. Yarı tonik yarı serum bu ürünle cilt enerji, ışıltı kazanıyor ve nemleniyor.

SALLY HANSEN, Complete Care, tırnak bakımı ihmale gelmez.  Hem astar hem cila hem uzatıcı hem güçlendirici etkili bu ürün ise kullananın vazgeçemediği bir seçenek.

BENEFIT, Benetint, gül kokulu likit kıvamlı oje görünümünde yanak ve dudak renklendiricisi. Dudaklarınıza çilek, vişne yemişsinizde kırmızılığı kalmış gibi doğal hoş bir renk veriyor. Ayrıca beş-altı saate kadar kalıcılığı olduğunu da unutmamak gerekiyor.

NUXE, Huile Prodigieuse® ‘ün içeriğindeki altı değerli bitkisel yağı altın parıltılarıyla harmanlayan Huile Prodigieuse® Or yüzde 95 doğal içeriğiyle tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçları besliyor ve yumuşatıyor. İçerdiği ışıltılı parçacıklar ile cildinize ve saçlarınıza altın parlaklığı verirken büyüleyici kokusuyla en ufak bir yağlı his bırakmadan yumuşacık bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

LANCOME, Renergie Yeux Multiple Lift,  Multi-Tension teknolojisi ile göz çevresinde toparlama, sıkılık, yenilenme, kırışıklıklarda pürüzsüzleşme ve aydınlanma sağlıyor. Önce alttaki formülü göz çevresine tampon hareketleri ile uygulayın. Ardından gündüz üstteki formülü yine hafif dokunuşlar ile göz çevresine yayın sonuçtan memnun kalacaksınız.

LE CHATEAU DE BOIS, Fine Lavender Essential Oil, saf lavanta esansiyel yağı klinik olarak kanıtlanmış hücre yenileyici özelliklere sahip. Dolayısıyla onarma-yenileme,  nemlendirme, anti ageing, leke bakımı ve koruyucu bariyeri güçlendirmek konusunda nokta atışı yapıyor.  Gece yatmadan nemlendiricinizin altına birkaç damla sürmeniz yeterli.

TOM FORD, Shade and Illuminate, makyaj bazı olarak kullanılabilecek bu ürün hafif gölgeler, cildi parlak göstermek ve toparlamak için etkili.

BURT’S BEES, Radiance Body Lotion with Royal Jelly, arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Vücut Losyonu içeriğindeki doğal Mica minerali sayesinde cildinizi ışıl ışıl parlatmaya ve Ay Çiçeği Yağı ile de gün boyu cildinizi yumuşacık tutmaya destek olur.  Cildinizin doğal parlaklığını arttırmayı destekleyen ve nemlendirmeye yardımcı olan bu ürün sayesinde bronz teninizi ışıltıyla taçlandırabilirsiniz.

BIO OIL,  hem çatlak kremi hem leke geçirici hem nemlendirici olarak kullanılan bu ürün uzun zamandır ‘en çok satanlar’ listesindeki yerini kimseye kaptırmıyor. Nasıl kaptırsın ki? Hem eknomik hem de etkili.

MURAD, Invisiblur Perfecting Shield, “Blur” etkisiyle cilt kusurlarının görünümünü anında azaltmaya yardımcı olurken, içeriği sayesinde uzun vadede de cildi onarmayı ve yaşlanma karşıtı bakım sağlamayı  destekliyor. Özellikle makyaj altı için gözeneklerin görünümünü azaltan ve makyajın kalıcılığını artıran harika bir baz oluşturuyor. Aynı zamanda SPF 30 özelliği ve şeffaf yapısı sayesinde ciltte beyaz bir görünüm yaratmadan güneş koruyucu etki de sağlıyor.

 

 

 

Exit mobile version