Cesaretin İmzası Givenchy Rouge Interdit

Ruj özellikle kırmızı ruj kadar akılda kalan az şey var. Şimdi anlatacağım yeni ürün ardında iz bırakmak isteyen cesur kadınlar için. Ne mi? Givenchy Rouge Interdit.

Rouge Interdit, Givenchy tarafından ‘Ben buradaydım’ demek isteyen kadınlar için tasarlanmış iddialı ve cesur ruj. Mükemmel konfor hissine sahip, saf, canlı renklerin birleşimi. Ön planda renkler, satensi bitiriş, mükemmel konfor ve uzun süre kalıcılık sunan Rouge Interdit ürünlerinde her şey bir arada. Hem kremsi yapı var hem ipeksi dokunuş.

Dikkat çekici ambalajı kadar dokusuyla da bir ruj fanatiği olan benim radarıma giren yanımdan hiç ayırmak istemediğim bir ürün Rouge Interdit. Işıltılı, belirgin makyaj sonucu ile sunulan 12 renk seçeneği olmasına rağmen dudakların güzelliğini mükemmel bir şekilde ortaya koyacak star bir rengi de var.

Rouge Interdit paletinde yer alan 25 numaralı renk. Gizemli, yasak renk: Rouge Révélateur. Marka yetkililerinden öğrendiğim kadarıyla mermer görünümündeki bu ruj, görsel rengi olan Rouge Interdit shade no.13 ve Rouge Interdit Vinyl siyah yasak ruju olan Noir Revelateur’ün eşit bir şekilde kombine edilmesiyle meydana gelmiş.

Her dudak tonunun ph’ına göre kişiye özel renk veren bu ruj, kırmızı rengin yoğunluğunu da mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Benzersiz ve her zaman farklı bir makyaj sonucu için özel bir ruj olma özelliğini taşıyor.

 

Editörün Notu: Çarpıcı ambalajında da dikkat çekici özellikler var. Şehir tarzını yansıtan siyah lake tasarım, ultra grafik çizgileri yansıtıyor. Rouge Interdit serisinin imzası olan ambalajın ucundaki kurdele Givenchy kadının asaletini temsil ediyor. Veee bu rujlara Sephora mağazalarından ulaşılabiliyor.

Exit mobile version