Caudalie ile Üzümün Sunduğu Güç

Cilt bakımıyla aranız nasıl? Kullandığınız krem ya da kremlerden memnun musunuz? Eğer yeni bir arayış içindeyseniz bu yazı tam size göre. O yüzden okumaya devam et ey okuyucu!

Bol sulu ve kararında şekerli taze bir üzüm tanesini yemek size de ferahlık veriyorsa neden cildinizde de bunu yaşamayasınız. İşte bu fikirle yola çıkan Mathilde Thomas, Caudalie Vinosource serisiyle bu hissi yaratmak istemiş.

Caudalie’nin en yeni serisi Vinosource, doğadan gelen tazeliği ve keyfi cilt bakım ürünleri ile birleştiriyor.Tüm ürünlerin ultra doğal formülleri organik üzüm suyu açısından zengin nemlendirici ve yatıştırıcı etkiye sahip. Markanın en ikonik ve kült ürünlerinden biri olan üzüm suyunu konuya meraklı olanlar zaten yakından biliyordur ama şimdi anlatacağım ürünler yepyeni ve benden duyun istedim.

İşte Vinosource ürünlerinin özellikler… Nemini yitirmiş hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği Moisturizing Sorbet, cilt ile temas ettiği an suya dönüşerek cildi yatıştıran, nemlendiren ve güçlendiren bir jel krem. Kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki etkisi kadar kokusu da büyüleyici. (Özellikle kızarıklıklarda azalma sağlıyor)

Parlamaya karşı savaşan Moisturizing Matifying Fluid ise cildin nem seviyesini yeniden yapılandıran, ciltteki yağ fazlasını anında ve uzun süre boyunca arındıran bir ürün. Kullanım sonunda cildin mat ve kadifemsi bir görünüme kavuşması bu ürünün vurucu noktası.

Vinosource serisinin son ürünü ise yoğun nem bakımı veren Moisture Recovery Cream. Yüzde 97,5 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip bu ürün ise cildi rahatlatan ve kuru ciltleri besleyen, anında rahatlama hissi yaratan bir krem.

Biz bu kremleri Soho House’un şık bir odasında pembe erengül, ortanca ve kır çiçekleriyle süslenmiş harika ortamda deneme şansını yakaladık. Sıcak bir İstanbul sabahında baharı hayatımıza yansıttık. Siz de cildinizde bahar etkisini yaşamak istiyorsanız bir eczaneye gidip, denemeli, satın almalısınız; benden söylemesi.

Exit mobile version