Caudalie ile Ellerinize İyi Bakın

Soğuklar geldi çattı, cildimiz kuruyor, eller kuruluktan çatlıyor. İşte tam burada bu yazının kahramanları devreye giriyor. Çünkü Caudalie El Kremleri eşsiz kokuları, besleyici ve nemlendirici içerikleri ile mükemmel el ve tırnak bakımı sağlıyor. Merlot, Cabarnet ve Sauvignon üzümlerinden ilham alınarak yaratılan el kremleri inanıyorum ki yeni yılda da vazgeçilmezlerinden olacak. (yeter ki bir kez kullanın)

Üzüm ve asmadan elde edilen eşsiz Caudalie içeriklerine sahip el kremleri %98 oranında doğal içerikli. El kremlerinin formülünde yer alan üzüm çekirdeği yağı; cildi yenileyerek, derinlemesine besliyor. Üzüm köpüğü mayasından elde edilen Vinolevure® ise ağırlığının 100 katı kadar suyu hücrelere hapsederek epidermisin kurumasını engelliyor ve cildin bağışıklık sistemini güçlendiriyor. El kremlerini içeriğinde yumuşatıcı ve nemlendirici etkisi bulunan; organik shea yağı, avokado ve zeytin yağları bileşimi, besleyici yağ asidi ile bitkisel gliserin bulunuyor. Vee kremlerin özellikleri…

Feuille de Cassis: Merlot’nun zengin, olgun ve güçlü notalarından esinlenilmiş. Kremin kokusu keskin frenküzümü yaprağı ile zenginleştirilmiş yaban böğürtleni ve yoğun bergamot notaları içeriyor. Ellerinize zarif ve cazibeli bir dokunuş ve rüzgârın böğürtlen tarlalarından taşıdığı hafif kokusunu bırakıyor.  

Miel de Vigne: Cabernet’in odunsu ve baharatlı aromasından esinlenilmiş. Zarif ve göz alıcı bir koku. Güneşte ısınmış ağaçların odunsu kokusunu andıran krem, içeriğinde ıhlamur notaları da taşıyor. Yumuşak dokusu ve güneşsi kokusu sizi bir yaz akşamına götürüyor.

Pamplemousse Rose: Yaşam sevincini arttıran bu koku, Sauvignon’un narenciye notalarından esinlenilerek tasarlanmış. Kremin kokusu bir sepet narenciye kokusunu andırıyor. Greyfurt ve portakal notalarının ferahlatıcı taze nane ile buluştuğunu hayal edin. Bu dayanılmaz ferahlık duyularınızı harekete geçirecek ve yerinizde duramayacaksınız.

Exit mobile version