Burberry Festive Makyaj Koleksiyonu ile Tanışmaya Hazırlanın

Yılbaşı kapıda. Her şeye rağmen ümit ve umut etmekten vazgeçmiyor, yenilikleri takip ediyoruz, hayal kuruyoruz. Hayat devam ettiği için markalar da yeniliklerine, yeni koleksiyonlarını piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Bu yazının konusu işte böyle bir yenilik. Burberry’nin yeni makyaj koleksiyonu Festive. Geçtiğimiz günlerde Burberry Kreatif Danışmanı ünlü makeup artist Wendy Rowe’un ekibinden Uluslararası defile makyaj artisti Clare Read’e Beymen Zorlu’da makyaj yaptırdım ve tüm ürünleri deneme şansını yakaladım.(daha koleksiyon piyasaya çıkmadan ve herkesten önce)

Gözler, dudaklar ve yanaklar için yaratılmış olan krem aydınlatıcı Gold Touch, yüze ve vücuda uygulanabilen ışıltılı toz Shimmer Dust, My Burberry kokusu ile sarmalanmış ışıltılı pudra Gold Glow, sınırlı sayıda altın rengi ambalaj ile üretilmiş olan Fresh Glow Baz, Burberry Kisses, Burberry Kisses Gloss, Complete Eye Palette ve ojelerin yeni renklerini içeren Burberry Festive makyaj koleksiyonu ile tanışmanızın tam zamanı. İşte size koleksiyonun ve koleksiyonda yer alan ürünlerin detayları.

GOLD GLOW – MY BURBERRY KOKULU PUDRA: My Burberry Eau De Parfum notaları ile sarmalanmış sınırlı sayıda üretilmiş olan aydınlatıcı pudra hafif formülü ve içerdiği ince taneli pudralar ile ipeksi ve pürüzsüz bir sonuç sağlıyor.

FRESH GLOW LUMINOUS FLUID BASE – IŞILTILI BAZ: Hafif ve sıvı formülü ile cildi aydınlatarak cilde doğal bir ışıltı sağlayan Burberry defilelerinin makyaj ikonu Fresh Glow baz koleksiyona özel altın rengi ambalajında yerini almış.

GOLD TOUCH: Gözlere, dudaklara ve yanaklara ışıltı veren çok amaçlı, sedefli bir krem aydınlatıcı. Hafif ama kremsi dokusu cildinize sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor ve aydınlık bir görüntü oluşturuyor.

COMPLETE EYE PALETTE: Aydınlanmış gözler ile altın rengi, ışıltılı bir makyaj yaratmak için sınırlı sayıda üretilmiş yeni far paleti Gold Shimmer dört farklı rengi ve altın ambalajı ile göz dolduruyor.

BURBERRY SHIMMER DUST: Eğlenceli konfetileri yansıtan cilde ve vücuda uygulamak için altın pırıltılı bir toz Shimmer Dust.

BURBERRY KISSES BUBERRY KISSES GLOSS – BUBERRY KISSES GLOSS: Sınırlı sayıda altın rengi ambalajda üretilmiş iki yeni renk: Gold Shimmer ve Parade Red ile dudaklara ayrı bir hava katıyor.

Exit mobile version