Bu Bahar Burberry Antiques Nude Koleksiyonundan İlham Alın

Bahar kapıda, makyaj markalarının yeni koleksiyonları raflarda. Bugün yazacağım yenilikse Burberry’den. Burberry Antique Nudes makyaj koleksiyonunda Burberry defilesindeki tasarımlar ve kumaşlardan ilham alınarak yaratılan parçalar var. Defile kumaşlarında bulunan pembenin yumuşak ve narin tonları ile otantik nude tonlar ile birleştiren koleksiyonda, kontrast bitişler ve dokular yüzü nazikçe şekillendirmek ve aydınlatmak için bir araya geliyor.

Burberry Make-Up Kreatif Danışmanı Wendy Rowe, Antique Nudes Koleksiyonunu, tüm cilt tonlarına uyum sağlayan, Burberry defilesinden ilham alan nude gölgelerden oluşan bir düzenleme içeriyor; nazik bir şekilde yüzünü şekillendirmek için mükemmel’ diye anlatmış.

Bu koleksiyonda birbirinden farklı parçalar var ama Silk and Bloom Blush Palette dikkati çekiyor. Yumuşak bir parlaklık için aydınlatıcı ve ipeksi yumuşaklıkta bu  toz pudra yani Silk and Bloom Blush Palette, hafif pembe renkler ile aydınlatıcı incileri birleştirerek yanaklarda parlak ve pembe bir etki bırakıyor. Hafif ve cilde kolaylıkla kolayca uyum sağlayan toz formülü, özel yoğunluk için birkaç kat uygulanabiliyor.

Editörün Notu: Koleksiyonda Silk and Bloom Blush Palette, üç yeni renkle Liquid Lip Velvet ruj, üç yeni renkle Eye Colour Contour kalem far, Fresh Glow Fluid baz, Full Kisses ruj, Light Glow allık ve sınırlı sayıda üretilen üç tane oje bulunuyor. (Tea Rose oje benim favorim) İşte ürünlerin bazılarının görselleri…

 

Exit mobile version