Braun Silk-expert IPL ile Yaza Hazırlanın

Şunun şurasında üç ay sonra deniz güneş mevsimi başlayacak. Fazla kilolardan kurtulmak için diyetler hız kazandı, sezonu açan mağazalardan giysiler alınmaya başladı. Ey okuyucu, peki kişisel bakım ne durumda? Uçuşan elbiseler, kısa şortlar, etekler giyebilmek için tüylerle vedalaşmak gerek benden söylemesi. Hem de kalıcı olarak. Madem önümüzde bir süre var buna başlamaya ne dersiniz? Yani epilasyona. Tamam çoğumuz çalışıyoruz. Ev, iş, hayat koşturması derken kimi zaman bırak güzellik merkezine gitmeyi kaşımızı almaya bile vakit bulamıyoruz. O zaman ne yapıyoruz? Teknolojinin bize yansıttığı kolaylıkları kullanıp vakitten tasarruf yapıyoruz. Bunu da piyasaya yeni çıkan bir ürünle gerçekleştiriyoruz.

Braun Silk-expert IPL, istenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sunan, cilt renginizi okuyan ve ona uyum sağlayan küçük bir alet. Kadınların evlerinin rahatlığında güvenli ve etkili şekilde uygulamalar yapabilmesi için tasarlanmış. İlk başladığınızda bir ay haftada bir kullanmak, sonrasındaysa ihtiyaç duyulan zamanlarda uygulamak yeterli oluyor.

Mesela alt bacak, ön kol ve bikini çizgisi üzerinde yüzde kullanılması durumunda atımları yaklaşık 14 yıllık kullanım sağlıyor (yani bir kez al 14 sene kullan). Tüm vücutta uygulandığında ve periyodik yenilemeyi yaptığınızda da bu süre yaklaşık altı yıl. Vee gelelim benim için en önemli olan özelliğine… Kayma modu sayesinde iki bacağı birden yaklaşık sekiz dakika içinde tüylerden kurtarabiliyorsunuz. Yani TV’deki dizi arasındaki reklam bitmeden sizin bacaklarınızdaki tüyler bitiyor. E daha ne olsun? Koyun çayınızı, alın Silk-expert IPL’yi  ve yaza ilk adımları atın. En azından bir sorunla vedalaşmış olun.

Exit mobile version