Bobbi Brown ile Kusursuz Cildi Keşfetmek Çok Daha Kolay

Bobbi Brown her zaman sağlıklı bir cildin gücüne inanan bir marka yaratıcısı. Kitaplarıyla gençlere yol gösteren, ürünleriyle doğru makyajın gücünü makyaj tutkunlarına anlatan bir duayen.

Onun  cildiniz ve sizin için son keşfiyse bu yazının konusu. Yani Skin Foundation Cushion Compact SPF 35.

Ürün hafif, yumuşak ve likit yapısıyla cildinize kalıcı bir ışıltı veriyor ve kusursuz bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Kapsül teknolojisi ve havayı hapseden özel paketleme sistemiyle fondötenin kalıcılığı korunurken içeriğinde bulunan pembe ipek ağacı özü ve kafein sayesinde cildinizin sağlıklı yapısını destekliyor. Tüm bunları yaparken de cildinizi yeniliyor ve cildinize enerji veriyor. Yapısındaki yüksek güneş koruma faktörü ile kirliliğe ve zararlı güneş ışınlarına karşı koruduğunu da unutmamak gerek tabii ki. Pratik ambalajı ile Skin Foundation Compact SPF 35’in uygulaması çok rahat ve gün içinde küçük dokunuşlarla cildiniz için tam kapatıcılık elde edebilmeniz mümkün.

Eşsiz teknoloji ve içerikleri sayesinde ürün yenileyip gençleştiriyor, mükemmel koruma sağlıyor ve ışıltılı, kusursuz bir bitiş sağlıyor. Yenileyip gençleştiriyor çünkü kafein ve lychee özü birlikte çalışarak cildinizin doğal enerjisini zamanla ve kalıcı olarak cildinize geri veriyor. İçeriğinde kullanılan pembe ipek ağacı özüyse hassas ciltler için bile uygun yapısıyla cildinizi sakinleştiriyor ve dış etkenlere karşı cildinizi koruyarak taze ve gençleşmiş hissettiriyor.
Skin Foundation Cushion Compact SPF 35, formülü sayesinde cildinizi dış faktörlere karşı korurken ciltteki hasarı önleyerek kuruluk ve yaşlanma etkisini önlemeye yardımcı oluyor.

Editörün Notu: Dokuz farklı tonu olan Skin Foundation Cushion Compact SPF 35’i nasıl kullanacağınıza gelince… Tekrar doldurulabilen kapsülü doldurun, kapsülü ekleyin, koruyucuyu çıkarın ve süngeri orta kesime bastırın. Cildinize orta derecede bir kapatıcılık için fondötenin içinden çıkan süngerle uygulayın. Veee böylece cildinizin kurumasını, fondöteninizin çizgilenmesini ve renk eşitsizliği oluşmasını önleyin.:)

Exit mobile version