Biotherm’den Plankton Etkisi

Plankton, suda bulunan, hareket yeteneği akıntıya bağımlı olan canlılara verilen genel isim. Şimdi anlatacağım konu ve detaylı bilgininse son haftalarda Boğaz’ı etkisi altına alan planktonlarla hiç ama hiç ilgisi yok. 🙂 Onlar genellikle mikroskobik boyutta ve tek hücreli oldukları varsayılsa da, denizanaları veya kopmuş yosunlar da okyanus bilimciler tarafından plankton olarak tanımlanıyor. Deniz yaşamına oldukça katkı sağlayan planktonlar, insanlar için de bir mucize.  Bugünlerde oldukça popüler olan İstanbul Boğazlarının turkuaz rengi, NASA’nın yaptığı açıklamaya göre planktonların eseri. Üreme döneminde olan planktonlar eşsiz bir manzara yaratırken, su yaşamını da yenilemekte.

Binlerce yıldır, efsaneler Pireneler dağlarındaki yenileyici güce sahip suların mucizesinden bahsetti. Çağlar boyunca kadınlar gençliklerini korumak için uzun bir yolculuğa çıktı ve bu yolculuk, Biotherm biyologlarının suyun gizli sırlarını keşfetmesiyle son buldu; olağanüstü yenilenme özelliğini sahip aktif bir mikroorganizma – Life Plankton™.  Biotherm’in 60 yıldan uzun süredir odak noktası olan bu tekil mikro-organizma, Biotherm’in neredeyse tüm formüllerinde yer alarak yaşam kalbini oluşturuyor: yenileyici, koruyucu ve rahatlatıcı. Bugün ilk defa, Life Plankton™ en yüksek konsantre halinde Life Plankton™ Essence olarak ortaya çıktı. 60 yıldan uzun süredir devam eden araştırmalar sonucu geliştirilen bu öz, dönüştürücü gücüyle cildi yeni-doğmuş bir cilt gibi yeniden yaratıyor. Sekiz günde yeni doğmuş cildi görün ve hissedin: daha canlı, daha eşit ten rengi, daha yumuşak, daha nemli, daha esnek ve çizgiler daha az görünümlü. Cilt anında daha canlı ve daha yumuşak.

Life Plankton™ Essence, maksimum emilim ve derin etki sağlamak için serum gibi aktif bir konsantre iken, cilt suyu kadar da hafif. Her güzellik rutininin başlangıcı olarak yaratılan bu öz, cilt suyunun serumla birleşimi etkisi sağlıyor. Böylece kadınlar cilt bakımlarını daha da etkili hale getiriyor.

Editörün Notu: Life Plankton™’un yenileyici gücü sadece Life Plankton Essence’ta bulunmuyor. Life Plankton Essence ile cildinizi güne hazırlarken, Life Plankton Sensitive Emulsion ile cildinizin günlük bakımını yapabilirsiniz. Ayrıca, Life Plankton Maske ile tüm gece boyunca cildinizdeki hücreleri Life Plankton™’un yenileyici gücü ile besleyebilirsiniz.

Exit mobile version