Avon’un Yolculuğu Burcu Esmersoy ile Devam Ediyor

Dünya genelinde başarılı isimlerle yaptığı işbirlikleriyle bilinen Avon yeni bir ilke daha imza attı. Cilt bakım ürünlerinin yüzü olarak Burcu Esmersoy ile çalışmaya başladı. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen bir toplantıyla bu haberi basınla paylaşan marka yetkililerinin yanında Esmersoy ve onu takip eden onlarca magazin basını da vardı.

Kadınların gücünden gelen güzelliği ve cilt bakımında doğallığın öneminden bahseden Esmersoy, yıl boyunca cilt bakımı konusundaki tavsiyelerini ve canlı cilt görünümünün sırlarını kadınlarla paylaşacak. Böyle bir teklif gelince ürünleri denemek istediğini ve sonuçta Nutra Effects serisinin favori ürünleri olduğunu da toplantı sırasında söyleyen Esmersoy, “Güçlü ve kendine güvenen kadın güzeldir. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak böyle bir çalışmanın içinde olmak beni çok mutlu etti” diyerek kampanya hakkındaki düşüncelerini de anlattı.

Cildinin güzelliği ve bakımına gösterdiği özen kadar stiliyle de radarıma giren Esmersoy’u artık daha sık medyada göreceğimiz kesin ama markayla ne kadar örtüşeceğini zaman bize gösterecek.

Exit mobile version