Ashley Joy’un Yeni Ürünleriyle Saç Bakımı Daha Kolay

Kişisel bakım markası Ashley Joy, yeni ürünleri “mikrofiber saç bonesi” ve “saç fırçası” ile fark yaratmaya devam ediyor. Ashley Joy; pratik, saçtaki suyu kolaylıkla emen saç bonesi ve özel kılları sayesinde saçı kırmayan fırçası ile saç bakımına yardımcı oluyor.

Bakımlı ve güzel saçların sırrı küçük ayrıntılarda gizli. Artık çoğumuz biliyoruz ki kullanılan yanlış tarak ve fırçalar, saç kırıkları, elektriklenme ve hatta saç dökülmelerine dahi sebep yaratabiliyor. Neden mi bunu yazdım? Ashley Joy’un, yeni ürünü detangle saç fırçasının ince, güçlü ve esnek fırça kılları ile saçları koparmadan kolayca tarayabilmeyi sağlıyor. Ayrıca kılların ucunda bulunan silikon top başlıklar saç derisine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı. Yeşil, mavi, pembe ve mor seçenekleriyle ve özellikleriyle Ashley Joy Saç Fırçası, kullananların, çantaların vazgeçilmezi olmaya aday.:)

Yıkama işleminin ardından kullanılan havlu ve saç boneleri de saç bakımında önem taşıyor. Ashley Joy’un mikrofiber saç bonesi, emici özelliği sayesinde saçın kısa sürede kurumasını sağlıyor. Normal havlulardan çok daha fazla emiş gücüne sahip olan boneleri, pratik kullanımı ile duşta, saunada, boyama sonrasında ve saç bakımı esnasında tercih etmek mümkün. Ashley Joy Saç Bonesi, pembe, yeşil, mavi ve sarı renk seçeneklerine sahip.

Editörün Notu: Ashley Joy’un saç bonesi ve saç fırçası ürünlerine Harvey Nichols, Brandroom, LaFayette, Lidyana.com ve makyajtrendi.com’dan ulaşabiliyorsunuz. Bu arada yazıya eklediğim fotoğrafların haricinde başka renk seçenekleriniz de var. Hatırlatırım.

Exit mobile version