Ashley Joy ile Doğadan Gelen Güzellik

Cemiyet hayatında yakından takip ettiğimiz Aslı Şen, şimdi de güzellik sektöründe. Veee Ashley Joy ismini verdiği saç bakım ürünleriyle artık saçlarımız ona emanet. Aslı Şen’in, doğadan ilham alarak yarattıği Ashley Joy saç bakım ürünleri özel içeriği sayesinde saçların daha güzel ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Şimdilik dört üründen oluşan saç bakım serisi, her saça göre alternatifleriyle kişisel bakım dünyasında dikkat çekmeye başladı bile. Gelelim yeni ürünlere ve özelliklerine…

Argan ve zeytin yağlı şampuan, içeriğindeki argan sayesinde saçlarınızı nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlarken; içeriğindeki zeytin yağı saç uçlarının kırılmasını önlemeye yardımcı oluyor.

24 bitkisel yağ ile zengileştirilmiş saç bakım yağı, özellikle boyalı ve yıpranmış saçların sağlığını hedefliyor. İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidan özelliği, saçı güneş ışığının zararlı etkilerinden korurken, Baobab yağı, saçınıza yoğun nem banyosu yaptırıyor.

Badem yağı ve buğday proteiniyle zenginleştirilmiş özel formüllü bakım spreyi ise duştan sonra saçların kolay taranmasını sağlarken, besliyor ve kırık uçların yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Saçınızı nemlendirerek elektriklenmesini önleyen ürünün, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırdığını da unutmamak gerek. Ha, bir de fönün kalıcı olmasını sağlamak, ısı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı olmak gibi bir özelliği var.

Serinin son ürünü olan saç bakım serumu. Bu ürünle hedeflenen kuru, nemini yitirmiş ve yıpranmış saçların daha sağlıklı ve güçlü görünmesini, mat, cansız saçların ise ışıltı ve güç kazanmasını sağlamak. İçeriğindeki havuç yağının sağladığı A vitaminiyle saçları nemlendiriyor da.

Parabensiz ve doğal formülleriyle saçlarınıza kaybettiği sağlığı ve güzelliği size zarar vermeden geri veren Ashley Joy saç bakım ürünlerini ilk olarak Harvey Nichols, Brandroom ve Lidyana.com’da satışa başlayacak ve çok yakında bir çok farklı noktada ulaşılabilecek.

Deneyin, saçınızdaki dönüşümü ve değişimi fark edeceksiniz.

Exit mobile version