Anında Etkili Güzellik Anları

Cildiniz için anında güzellik etkisi arıyorsanız sonraki satırlar tam size göre. Duşta, zamanınız kısıtlı olduğunda ya da rahatlamak istediğiniz bakım seanslarında uygulayın, 2 dakikada güzelliğin tadını çıkarmak size kalsın diyor; Nuxe Insta-masque detaylarını anlatmaya başlıyorum…

Canlandırıcı Peeling Insta-masque

Mikro taneler ile zenginleştirilmiş̧  bu maske hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm ciltleri nazikçe arındırıyor. Bunun içinde iki doğal içeriğine teşekkür etmek gerekiyor. Makademya Yağı ile bir araya gelen gül suyu, ciltte müthiş bir rahatlama hissi yaratıyor.  Sonuçta sizi iki dakikada daha yumuşak ve daha canlı bir cilt bekliyor.

Haftada bir ya da iki kez göz çevresi hariç tüm yüz bölgenize uyguluyorsunuz; iki dakika bekledikten sonra dairesel hareketlerle, ürün jel yapısı yağa dönüşene kadar masaj yapıyorsunuz. Sonrası su ile durulamak.

Editörün notu: Rengini gül pembesinden alan bu jel, masaj sırasında ipeksi bir yağa dönüşüyor. İçerisindeki gül notaları ile feminen bir kokuya sahip.

Detoks Etkili Insta-masque

Bu maske ile anında detoks deneyimine hazırlanın! İçeriğinde kullanılan iki doğal içerikle yani yumuşatıcı gül suyu ve botanik kömür ciltteki tüm kiri kaplıyor ve cildi arındırıyor. İki  dakikada cilt tazeleniyor ve ışıltı ile parlıyor.

Haftada bir ya da iki kez kuru cilde ince bir tabaka halinde uygulamak yeterli. Göz çevresi hariç tüm yüz bölgenizde kullanabiliyorsunuz. İki dakika bekletin, su ile yıkayın ve durulayın. Bu yoğun siyah ultra etkili jel durulandığında süte dönüşüyor. Taze ve hafif odunsu kokuya (sedir ve bergamot) sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Arındırıcı Kil Insta-masque

Cildi kurutmadan “arındırmak” için Insta-masque Kil ile tanışmanızın tam zamanı. İçeriğinde kullanılan Koalen, oldukça yumuşak beyaz kil, tıkanık gözenekleri açıyor ve matlaştırıyor, yumuşatıcı gül suyu ise maskenin cildi nazikçe sarmasını sağlıyor. Sonuçta iki dakikada cilt gözeneklerin kaybolmasıyla pürüzsüz ve mat görünümüne kavuşuyor!

Haftada bir ya da iki kez ince bir tabaka halinde kuru cilde uyguluyorsunuz. Güzel hafif kremsi dokusu ve leziz meyvemsi yeşil kokusu deneyimi tam bir zevke dönüştürüyor.

Exit mobile version