Niş Parfüm Deyince Xerjoff, Xerjoff Deyince Casamorati

Ey Sevgililer Günü için hediye alacaklar ama ne alacağına karar veremeyenler. İşte size bir kıyak. Özel, farklı ve kalıcı bir hediye seçeneğinden bahsedeceğim size. Doğal dünyadan doğan lüksü temsil eden eşsiz İtalyan niş parfüm markası Xerjoff, sayısız ödül aldığı Casamorati Koleksiyonu ile aşkın sıcak heyecanını yansıtıyor.

Xerjoff, 18. ve 19. yüzyıl arasında İtalya’da faaliyet gösteren muhteşem koku evinin tarihsel ve sanatsal mirasını korumak amacıyla yeniden oluşturduğu “Xerjoff Vintage Casamorati Koleksiyonu’nu” sunuyor. Hedef lüks parfüm dünyasına yolculuk yapmak isteyenler.

Bilmeyenler için yazayım, 1888’de Bologna’da kurulan “Fabbrica di Profumi C.Casamorati” özel kokular ve çeşitli sofistike banyo sabunları konusunda uzmanlaşmış bir marka. O dönem yaptığı üretimle Casamorati, büyük ulusal ve uluslararası fuarlarda sayısız ödül almış.

Xerjoff Bouquet Ideale’i romantik bir gecede görülen unutulmaz bir rüya olarak tanıtılıyor. Sıcak ve baştan çıkarıcı, Bouquet Ideale vanilya ve papirüsün gizemli dokunuşları ile birleşen güzel ve pudramsı kaşmir notasından oluşuyor. Tütün çiçeği, labdanum, vanilya, kumarin ve miskin şehvetli karışımı, bu sarhoş edici kokunun temelini oluştururken tarçın ve muskat kalp notası da kokuya baharat katıyor.

Editörün Notu: Bu parfüm, Beymen, Harvey Nichols mağazaları ve Home of Scents Nişantaşı’nda satılıyor.

Exit mobile version